HUN ENG
Keresés
Nyitólap > Termékek > Progeny ResQ
Progeny ResQ

A Rigaku Raman Technologies által kifejlesztett Progeny ResQ a hordozható Raman analizátorok legújabb generációjának tagja. A Progeny ResQ készülék elsősorban a veszélyes anyagok, robbanószerek, kábítószerek vizsgálatát és meghatározását teszi lehetővé, ezáltal nélkülözhetetlen eszköze a különféle hatóságok (katasztrófavédelem, tűzoltóság, vámhivatal, bűnügyi és igazságügyi intézetek) munkájának gyorsabbá és eredményesebbé tételének.

A készülék 1064 nm-es lézerforrással rendelkezik, melynek segítségével más, alacsonyabb hullámhosszakon nem, vagy csak rosszul vizsgálható anyagokról is információban gazdag spektrumok vehetőek fel.

A Progeny ResQ belső könyvtárában több száz releváns vegyület spektruma található meg, amelyek segítségével akár ismeretlen anyagok is könnyedén, gyorsan, egyszerűen és magabiztosan beazonosíthatóak. Az adatbázis nem csak az adott vegyület spektrumát tartalmazza, hanem egyéb fontos tudnivalókat is (pl. szerkezeti képlet, halmazállapot, CAS-szám), melyek támpontot adhatnak a beazonosított vegyületek kockázatbecslésénél. A felhasználónak ezen felül lehetősége nyílik saját, speciális mintái által is létrehozni egy könyvtárat, melyet bármikor a későbbiekben igénye szerint bővíthet és formálhat.        

www.rigaku.com/resq

Termékek

Főoldal Rólunk Szolgáltatások Fenntartható fejlődés Kapcsolat

1126 Budapest, Dolgos utca 2. 8/a.
Telefon: +36 (1) 214-0955 | Fax: +36 (1) 201-7342 | E-mail: info@greenlab.hu

Nyitólap vizsgálólaboratórium
NAH-1-1540/2015.
© 2014 Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft. Minden jog fenntartva.