Állásajánlatok - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország

Állásajánlatok

Pályázatának elküldése előtt kérjük olvassa el társaságunk Adatkezelési Tájékoztatóját. Tájékoztatjuk, hogy pályázatának megküldésével Ön hozzájárul személyes adatai az Adatkezelési Tájékoztató II/3. pontja szerinti kezeléséhez.

 

Magyarország egyik piacvezető analitikai műszerforgalmazója, a Green Lab Kft. irodavezető munkakörbe várja a jelentkezők önéletrajzát.

Munkakör:

A munkakör betöltője számára számos, változatos feladatot tudunk biztosítani, mely fókuszában beérkező megkeresések kezelése, szükség esetén továbbítása a felelős üzletkötő felé, az ajánlat tartalmának összeállítása, a rendelések gyártóval történő egyeztetése, a szállítások határidőben történő teljesítése áll. Az irodavezető az aktív kereskedelmi támogató munka és folyamatos kapcsolattartás mellett felelős a közbeszerzések és a pályázati anyagok formai összeállításáért és a pályázatok nyomon követésért.

Az irodavezető a mindennapjaiban izgalmas és kihívásokkal teli feladatokat kezel a kereskedelem, a gyártói kapcsolattartás, a logisztika és a pénzügy területein, ezáltal koordinálva a GreenLab Kft. fő tevékenységét, az új műszer értékesítést.

Elvárások/előnyök:

  • erős kommunikációs készség,
  • vegyész/vegyészmérnök/kémikus végzettség,
  • laboratóriumi vagy online műszerek ismerete,
  • pontos, precíz munkavégzés,
  • kereskedelmi beállítottság,
  • aktív, az ügymenethez szükséges legalább középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban.

 

"Te leszel a központ nálunk, mindenki szeretni fog!"

Termékek

Termékek