Hírek, újdonságok - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország
Hírek, újdonságok
Hírek, újdonságok

Hírek, újdonságok

Új CRM referencia folyadékok és standardok!

 

 Új CRM referencia folyadékok és standardok!

2020. június 18-ától a Green Lab Kft. a Paragon Scientific Ltd. gyártó referencia anyagait is forgalmazza. Új, üzemanyagok és kenőanyagok tulajdonságainak vizsgálatához alkalmas CRM referencia folyadékokkal, standardokkal kapcsolatos információért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Új gyártó - AD Systems

Új gyártó - AD Systems

2019 január 21-étől a Green Lab Kft. az AD Systems gyártó készülékeit is forgalmazza. Új, üzemanyagok és kenőanyagok tulajdonságainak tesztelésére alkalmas mérőműszereinkkel kapcsolatos információért forduljon hozzánk bizalommal!

Watson MSS rendszer füstgáz higanytartalom mérésére

Az EU határain belül egyre szigorodnak a higanykibocsátásra vonatkozó elvárások. Ezek a szabályok már nem csak a nagy ipari kibocsátókra érvényesek, a veszélyes- és kommunális hulladékégetők számára is előbb-utóbb kötelezővé válik a füstgázban jelen lévő higanytartalom mérése. A fentiek miatt érdemes már jó előre biztosítani az előírásoknak való megfelelést. Mi ehhez nyújtunk segítséget a Watson MSS Mercury Speciation rendszerrel. 

Bővebb információért lépjen kapcsolatba velünk!

Újdonság - Olajipar

Újdonság - Olajipar

Január elsejétől cégünk a nagy múltú SCAVINI olaj- és petrolkémiai iparban használatos eszközeinek forgalmazója.  Termékpalettánk üzemanyagok, kenőanyagok, kenőzsírok, hűtőfolyadékok és bitumen vizsgálatára alkalmas készülékekkel bővült.

Termékinformációért lépjen kapcsolatba velünk!

ACHEMA 2018

Achema 2018

A Green Lab Kft. részt vesz a 2018 június 11-15. között Frankfurtban megrendezett ACHEMA 2018 szakmai kiállításon. A rendezvény részleteit az alábbi linken találhatják.

További információ »

analytica 2018

analytica 2018

Az Analytica szakmai kiállítás 2018 április 10-13. között kerül megrendezésre Münchenben. A kiállításon a Green Lab kft. is részt vesz. Bővebb információt az alábbi linken találnak a rendezvényről.

További információ »

PITTCON 2018

PITTCON 2018

A Green Lab Kft. részt vett a Pittcon 2018 szakmai kiállításon. A rendezvény helyszíne: Orange County Convention Center Orlando, Florida, USA , időpontja: 2018 február 26. - március 1. További információért kattintson az alábbi linkre.

Bővebben   »

Februári hírlevél-applikációk

A Green Lab februári hírlevelének témája az atomspektroszkópia. Gyártónk a német Analytik Jena termékeivel lefedi az atomspektroszkópia teljes palettáját. Az alkalmazásokat az alábbi linken tekintheti meg.

Bővebben itt  »

KEM kitüntetés 2017

KEM kitüntetés 2017

2017-ben  a Green Lab Kft. kiemelkedő sales teljesítményt mutathatott fel. Ezért gyártónk Kyoto Electronics Manufacturing kitüntetésben részesítette a céget. A díjat az alábbi linken tekinthetik meg.

Bővebben »

 

 

The 2017 European Base Oils & Lubricants interactive Summit

The 2017 European Base Oils & Lubricants interactive Summit

A Green Lab Kft. szponzorként részt vesz a 2017 november 29-30-án Antwerpenben az ACI által megrendezésre kerülő "The 2017 European Base Oils& Lubricants" szakkiállításon. 

Bővebb információ a rendezvényről »

0 0
Termékek

Termékek