Mobil laboratóriumok - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország

Mobil laboratóriumok

A Green Lab Kft. több, mint egy évtizedes mérnöki-kivitelezői tapasztalatával, valamint terméklistája tekintetében sokrétű, megbízható készülékekkel áll a felhasználók rendelkezésére a kulcsrakész mobil mérőlaboratóriumok kialakítása terén. Az ásványolajipari vizsgálatokon túlmenően, környezetvédelmi (levegő és víz), gyógyszeripari, élelmiszeripari minőségellenőrző mérések elvégzését biztosító készülékekre épülő műszerparkok kialakítására van lehetőség. Ezen műszerparkok összeállítása változatos, a felhasználó igényeinek, a követendő szabványmódszereknek, szabványelőírásoknak tükrében széleskörűen alakítható, akár mobil vizsgálólaboratóriumi célokra is.

A Green Lab Kft. által forgalmazott műszerek a mobil vizsgálólaboratóriumi körülmények között is megbízhatóan üzemelnek, kiválóan alkalmasak furgonok, kisteherautók rakterében kialakított „laboratóriumi” használatra.

A mobil vizsgálólaboratóriumok segítségével megoldható a folyamatos, helyszíni minőségellenőrzés, a vizsgálati eredmények azonnali ismerete, melyeken keresztül a biztonság, megbízhatóság ténye erősíti a fogyasztók bizalmát.

Információ kérése
Termékek

Termékek