Szerviz - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország
Szerviz
Szerviz

Szerviz

Szervizcsoportunk a Green Lab Kft. megalakulásától fogva kiemelt szerepet tölt be a partnerekkel történő minőségi kapcsolattartás, illetve a professzionális szintű terméktámogatás biztosítása terén. A Green Lab Kft. Magyarországon 1996. évi megalakulása óta folyamatosan biztosítja partnerei számára a különféle analitikai mérőműszerek magyarországi értékesítési és aftersales-, illetve szervizszolgáltatásait.

Szervizmérnökeink többéves gyakorlati tapasztalattal segítenek bármely felmerülő szakmai kérdéssel kapcsolatban. Minden Magyarországon telepített készüléknek legalább két hazai szervizfelelőse van, így biztosított, hogy igény szerint akár az év minden napján a partnereink és a felhasználók rendelkezésére álljunk.

A készülékek hosszú idejű megbízhatóságának biztosítása érdekében szervizmérnökeink rendszeresen részt vesznek a gyártók által szervezett szakmai továbbképzéseken és konzultációs napokon, melyek keretében lehetőség van az új ismeretek és gyakorlati módszerek elsajátítására, valamint a felmerülő tapasztalatok megbeszélésére, információcserére. Szervizmérnökeink folyamatos kapcsolattartást és hatékony konzultációs lehetőségeket biztosítanak.

Több mint 20 év üzemeltetési tapasztalatai alapján optimalizált, jelentős magyarországi raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek eredményeképpen előnyösen rövid időintervallumon belül tudjuk biztosítani a felmerülő pótalkatrész-igények ellátását.

Termékek

Termékek