Thermo Scientific Watson MSS Higany mérő rendszer - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország
Thermo Scientific Watson MSS Higany mérő rendszer
Kapcsolódó anyagok
Thermo Scientific Watson MSS Higany mérő rendszer

Thermo Scientific Watson MSS Higany mérő rendszer

A Thermo Scientific Watson MSS Higany mérő rendszer egy folyamatos emisszió monitoring rendszer, amely nagy érzékenységet és hosszútávon stabil működést nyújt bármely típusú füstgáz esetében.

Jellemzők:

Méri és riportálja az össz-higany mennyiséget (HgT), az elemi Hg0 mennyiséget, valamint az oxidált állapotú Hg2+ mennyiséget. A higany elemi- valamint oxidált formájának mérése különösen előnyös folyamatirányítási illetve technológiai optimalizálás céljából. Az oxidált állapotú Hg2+ koncentráció ismerete kulcsfontosságú a higanycsökkentő technológia költséghatékony üzemeltetéséhez.

• Alacsony hitelesített méréstartomány
• A készülék megfelel az amerikai és európai szabványok specifikációinak
• A Thermo Scientific több, mint 600 higany-mérő rendszer nemzetközi referenciájával rendelkezik
• Integrált rendszerként, légkondícionált kabinetben került kialakításra, ezzel biztosítva a folyamatos higany-mérés nagyfokú stablitását a környezeti kondíciók változása esetén is.
• Alacsony hőmérsékletpontú fűtött mintavezeték
• A technológiai mérésekhez, nagy porkoncentrációval jellemző, valamint korrozív füstgázt tartalmazó technológiákhoz is nagy biztonsággal alkalmazható mintavevő szonda

Integrált megoldás!

A Thermo Scientific WATSON MSS higany-mérő rendszer egy teljesen integrált megoldás, amely magába foglalja a CVAF (hideggőzös atomfluoreszcencia elven működő) analitikai modult, a mintavevő szondát, mintavezetéket és az opcionálisan választható kalibrátor modult.
Az egyszerű kialakítás könnyű használatot, alacsony működési költségeket, magas megbízhatóságot és egyszerű karbantartást eredményez.

Termékinformáció

Információ kérése
Termékek

Termékek