DURAG D-EMS 2020 adatgyűjtő rendszer - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország
DURAG D-EMS 2020 adatgyűjtő rendszer

A DURAG D-EMS 2020 az emissziós és technológiai mérések adatkezelő rendszere, amely megfelel a mai jogi és formai követelményeknek. A rendszer lehetővé teszi a legkülönfélébb területek környezeti adatainak gyűjtését, hosszú távú tárolását és megjelenítését, valamint az emissziós adatok hatóság részére történő továbbítását.
Az adatkezelő szoftver tökéletesen illeszthető a meglévő mérőrendszerekhez, a vonatkozó európai valamint hazai előírásoknak megfelelően a szilárd, folyékony vagy gázhalmazállapotú tüzelőanyaggal működő tüzelőberendezések emissziós komponenseit (pl. CO, NOx, SO2, HCl, HF, szilárd anyag) mérő műszerek jeleit (analóg jelek, digitális státusz jelek, soros vonali kommunikáció) tudja fogadni, a jeleket az előre meghatározott algoritmusok szerint feldolgozni.
Az adatgyűjtő rendszer Windows operációs rendszer alatt fut. Minden számítást, tárolást és megjelenítést a D-EMS 2020 szerverrel hajthatunk végre. További munkaállomások vagy kliensek hálózaton keresztül csatlakoztathatók, különféle funkciókkal. A hardver és szoftver alkatrészeket a TÜV Rheinland tesztelte, és megfelelnek a 2010/75 / EU (IED) és 2015/2193 / EU (MCP) irányelveknek, valamint az EN 14181 követelményeknek.

Információ kérése
Termékek

Termékek