ContrAA - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország
ContrAA

A contrAA 800 folytonos fényforrású atomabszorpciós modellek az AAS készülékek legújabb generációját jelentik a korszerű műszeres analitikában. Az egyedülálló kialakítás - melynek köszönhetően a készülék a hagyományos modellek vájtkatódlámpás kialakítása helyett egyetlen, nagy fényintenzitású xenon lámpával rendelkezik - kiemelkedően nagy érzékenységet és az AAS készülékek körében extrém alacsony kimutatási határok elérését teszi lehetővé.

A készülékek maximálisan igazodnak a felhasználói igényekhez, így elérhető csak láng és csak grafit konfiguráció mellett egy, a korábbiaknál jelentősen helytakarékosabb, kombinált modell, mely egy készüléken belül tartalmazza a két mérési módot.

A modellekhez számos kiegészítő is elérhető, melyek tovább szélesítik a műszer alkalmazhatóságát. A különálló hidridmodul segítségével alacsony tartományban történő hidridelem-meghatározások, míg az innovatív, a hidridtechnikát a grafitkemencével összekötő HydrEA technika a különösen a környezetvédelemben és gyógyszeriparban rendkívül szigorú határértékkel rendelkező hidridképző elemek akár század ppb koncentrációban történő analízisét teszi lehetővé.

A contrAA 800 készülék optikája kizárólag prémium minőségű német alkatrészekből áll, melyekre a gyártó 10 év garanciát biztosít.

 


Információ kérése
Termékek

Termékek