Green Lab Kft.
HUN ENG
Keresés
Nyitólap > Termékek > Mobil laboratóriumok
Mobil laboratóriumok

A Green Lab Kft. több, mint egy évtizedes mérnöki-kivitelezői tapasztalatával, valamint terméklistája tekintetében sokrétű, megbízható készülékekkel áll a felhasználók rendelkezésére a kulcsrakész mobil mérőlaboratóriumok kialakítása terén. Az ásványolajipari vizsgálatokon túlmenően, környezetvédelmi (levegő és víz), gyógyszeripari, élelmiszeripari minőségellenőrző mérések elvégzését biztosító készülékekre épülő műszerparkok kialakítására van lehetőség. Ezen műszerparkok összeállítása változatos, a felhasználó igényeinek, a követendő szabványmódszereknek, szabványelőírásoknak tükrében széleskörűen alakítható, akár mobil vizsgálólaboratóriumi célokra is.

A Green Lab Kft. által forgalmazott műszerek a mobil vizsgálólaboratóriumi körülmények között is megbízhatóan üzemelnek, kiválóan alkalmasak furgonok, kisteherautók rakterében kialakított „laboratóriumi” használatra.

A mobil vizsgálólaboratóriumok segítségével megoldható a folyamatos, helyszíni minőségellenőrzés, a vizsgálati eredmények azonnali ismerete, melyeken keresztül a biztonság, megbízhatóság ténye erősíti a fogyasztók bizalmát.

Termékek

Főoldal Rólunk Szolgáltatások Fenntartható fejlődés Kapcsolat

1126 Budapest, Dolgos utca 2. 8/a.
Telefon: +36 (1) 214-0955 | Fax: +36 (1) 201-7342 | E-mail: info@greenlab.hu

Nyitólap vizsgálólaboratórium
NAH-1-1540/2019.
© 2014 Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft. Minden jog fenntartva.