VISCOpro sorozat - Green Lab Magyarország Mérnöki Iroda Kft.

GreenLab Magyarország
VISCOpro sorozat

A VISCOpro 1600 viszkoziméter modell a minimális üzemeltetői beavatkozást igénylő alkalmazások számára kifejlesztett, kompakt műszer a viszkozitás és a hőmérséklet értékek folyamatos megfigyelésére. A készüléket opcionálisan beépíthető LCD kijelző, valamint PLC vezérlés támogatása jellemzik. Az egység érzékelőjét és elektronikáját magában foglaló készülékház robbanásbiztos kivitelben készül.  

A VISCpro 2000 modell a Cambridge Viscosity által gyártott, kiváló minőségű in-line valamint in-tank érzékelők vezérlésére alkalmas, nagyteljesítményű, mégis könnyen használható műszer, mely menüvezérelt LCD kijelzőjén a viszkozitást, hőmérsékletet, hőmérséklet-kompenzált viszkozitást, valamint opcionálisan a sűrűség értéket is megjeleníti. A készülék 13 különböző standard gyári mérési tartománnyal nagy mérési pontossággal fedi le a 0.2-20,000 cP viszkozitás tartományt.

A VISCpro 8000 többcsatornás viszkoziméter rendszer akár 12 in-line vagy in-tank viszkozitás érzékelő vezérlésére képes, nagy mérési pontosság és könnyű kezelhetőség mellett. A kezelőt az intuitív, érintőképernyős menürendszer számtalan információval segíti, beleértve a valós idejű hőmérséklet, viszkozitás, valamint hőmérséklet-kompenzált viszkozitás (TCV) értékek megjelenítését is.

Információ kérése
Termékek

Termékek